Jobben ble utført på Mittanbud

Lage rampe til barnevogn

Trenger å snekre en rampe av tre som skal dekke 3 trappetrinn. Rampen skal brukes til barnevogn. Den skal også kunne holde et menneske som triller vogna opp og ned, så rampen skal være forsterket inni. Et lag av slitesterk gummi skal være på toppen av rampen og sikkert litt av gummi under også slik at rampen ikke sklir så lett. Trenger pristilbud.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 14. okt 2020, under kategorien Tretrapp og Snekkerog ble utført av WIDMER CRAFT i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte WIDMER CRAFT for å utføre jobben

WIDMER CRAFT har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Lage rampe til barnevogn

Uten tvil den beste håndverkeren vi har jobbet med. Ryddig, presis, profesjonell og ikke minst veldig hyggelig. Vi bestilte en spesialtilpasset rampe til barnevogn i oppgangen vår. En perfekt rampe i design og utforming var levert kort tid etterpå. Alle naboer er også storfornøyde. Gleder meg til det dukker opp neste snekkerprosjekt hos oss, så vi kan gi det til Ferdinand. Anbefales på det varmeste.

Skrevet av Alina

jan., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste