Jobb-id: 2744064, Registrert: 14.10.2020

Legge opp vann og flytte avløp på nytt kjøkken

3715 Skien

Prosjekt:
Boligen er en horisontalt delt tomannsbolig hvor kjøkkenet i 1. etasje bygges om. Det har til nå vært separate rom for kjøkken og spiseplass og nå er skilleveggen mellom rommene revet for å få alt samlet i et større rom. I og med at kjøkkeninnredningen flyttes må også varmtvann, kaldtvann og avløp flyttes. Det er kun snakk om et par meter fra midt i rommet og ut mot yttervegg. Alle rør til leiligheten i 1. etasje er åpent tilgjengelig i kjelleren. De fleste rørene er av nyere dato og av type rør i rør. Fordeler er plassert i kjellerrom med sluk hvor også VVB er plassert. Varmt og kaldt vann til kjøkkenet er midlertidig koblet fra fordelerstammene da det ikke finnes stengekraner der.
Fra kjøkkenet i 2. etasje går avløpsrøret igjennom den veggen som er revet og må legges om. Se vedlagte bilder.

Arbeidsomfang:
1. Nye rør for varmt og kaldt vann legges i fra fordeler og fram til under oppvaskkum med stengeventiler.
2. Det lages en direkte kaldtvanns avgrening mot oppvaskmaskinen med egen stengeventil. Oppvaskmaskinen er plassert i skapseksjonen ved siden av oppvaskbenken.
3.Nytt avløpsrør fra under oppvaskbenken legges og tilkobles eksisterende avløp i kjeller.
4.Avløpsrør fra leiligheten i 2. etasje legges om. Plassering av avløp fra 2. etasje i taket beholdes, nytt rør legges innfelt i tak ut til innervegg i kjøkken og føres ned langs eksisterende vegg igjennom gulv og ned i kjeller. I kjelleren kobles avløpsrøret til eksisterende avløpsrør.
5. Når nytt kjøkken er montert må vann og avløp tilkobles. Kjøkkenleverandøren leverer oppvaskkum med vannlås, blandebatteri og oppvaskmaskinen.

Eier vil sørge for;
Å bore nye hull i gulv fra kjøkken og ned til kjeller. Slisse ut i tak for ny plassering av avløpsrør fra 2. etasje og kasse det inn etter at røret er montert både i taket og ned langs innerveggen.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb