Jobben ble utført på Mittanbud

Bygging av minihus på hjul

Jeg ønsker å få bygget et minihus ("tiny house") på hjul. Reisverket (36" x 98") bygges på en tilhenger på 7,2 x 2,5 m. Hengeren er bestilt og ankommer i uke 43. Totalvekten på huset må ikke overskride 3500 kg, derfor er valg av lettvekt materialer viktig. Huset vil nå 4,2 m fra bakken, dvs. ca. 3,7 m opp fra gulvet i tilhenger. Det vil være en soveromshems på 2,7 x 2,2 m, hvor 30-50 cm vil være et utstikk over kortsiden av huset. Vinduer og dører er bestilt fra Skanva AS, og ankommer i uke 45-46. Enkelte møbler må være plassbygde: sofa med oppbevaring, utfellbart spisebord, trapp til hemsen med oppbevaring (se "kaidan dansu"). Maksbredden på huset kan ikke overskride 2,55 m, derfor er det viktig med tynne, men samtidig godt isolerte, yttervegger for mest mulig boltreplass innendørs. Jeg har beregnet mellom 2,2 og 2,3 m bredde innendørs, som gjør at veggene ikke kan være mer enn 13 cm tykke.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 17. okt 2020, under kategorien Snekker, Totalrenovering av bolig og Finsnekker/Møbelsnekker i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste