Jobb-id: 2746153, Registrert: 17.10.2020

Renovering av leilighet i Thomas Heftyes gate

0267 Oslo

Vi ønsker tilbud på renovering av en leilighet i 4. etasje i Thomas Heftyes gate på Frogner i Oslo. Leiligheten er på 167kvm og holder i dag en ok standard. Takhøyde er ca. 3,19 m i leiligheten, med unntak av de rommene der taket er senket (hybel, entre og bad). Der er takhøyde ca. 2,90 m. Leiligheten er nettopp kjøpt, overtakelse og ønsket oppstart på prosjektet er 1. februar 2021.

For informasjon om leiligheten viser vi til boligannonsen her: https://dnbeiendom.no/bolig/Oslo/Bygd%C3%B8y-frogner/Thomas-heftyes-gate-39a-inngang-odins-gate/406200166

Oppdraget består i hovedsak av:

- Hovedbad rives og bygges opp til to bad, hvorav et blir ensuite bad til soverom 1.

- Soverom 2 var opprinnelig kvadratisk, men skrå vegg har blitt satt opp for å få gjennomgang fra entre til soverom 1. Vi ønsker dette tilbakestilt til opprinnelig løsning, samt dele dette rommet i to rom, hvorav soverom 2 skal ha dør mot entre. Rommet nærmest soverom 1 skal benyttes som walk in garderobe, hvor vi benytter eksisterende dør mellom rommene.

- Soverom 3 ønskes endret til hybel/praktikantdel. For å oppnå dette må det settes inn lyd- og brannsikker dør mellom soverom 3 og entre. Deler av vaskerom slås sammen med WC (beholder en mindre del av vaskerommet til hovedleiligheten) for å etablere bad til hybel, og dør må etableres inn mot hybel.

For fullstendig oppdragsbeskrivelse, samt plantegninger som viser ønsket løsning, se vedlegg.

Vi ønsker i første runde å motta prisestimat, tidsplan og prosjektbeskrivelse på oppdraget vi skisserer i vedlegget, med spesifiserte prisestimater på alle deler. Basert på tilsendte besvarelser vil vi arrangere en felles befaring i leiligheten for utvalgte entreprenører, slik at det kan gis et konkret tilbud på jobben. Både pris og løsningsforslag er avgjørende. Vi ønsker en entreprenør som tar helhetsansvaret for oppdraget fra A til Å - med gode referanser.

Prisene ønskes oppgitt inkl. materialer.

Entreprenører som er interessert i oppdraget bes sende oss prisestimat, tidsplan og prosjektbeskrivelse innen fredag 30. oktober.

Er det spørsmål er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

Vedlegg:
- Oppdragsbeskrivelse
- Plantegninger

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Større prosjekter

    • - Omgjøring av bolig

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb