Jobben ble utført på Mittanbud

Levering og montering av 3 takvinduer, samt byggesøknad

Jeg ønsker å få levert og installert 3 takvinduer i leiligheten. Det er en loftsleilighet, med skråtak kledd med takstein, og et takoppløft kledd med takpapp. Det er 8 takvinduer i leiligheten fra før. Tiltaket er nabovartslet, men det er ikke byggesøkt. Jeg har også laget tegninger på tiltaket, men får ikke lagt dem ved her. Disse kan oversendes på forespørsel. Det er usikkert om alle vinduene blir godkjent, så jeg ønsker pris på levering og montering av hvert enkelt vindu individuelt, samt pris på hjelp til byggesøknaden. Har derfor delt jobben inn i 4 pakker. Pakke 1: Levere og montere Vindu 1. Dette vinduet skal monteres på baderom, og det er et vindu fra Velux av typen MK08 (78x140cm) topphengslet eller tilsvarende som ønskes installert. Skråtak med takstein. Pakke 2: Levere og montere Vindu 2 i vedlagte tegninger. Dette vinduet skal monteres på kjøkken over vask, og det er et vindu fra Velux av typen CK02 (55x78cm) topphengslet eller tilsvarende som ønskes installert. Skråtak med takstein. Pakke 3: Levere og montere Vindu 3 i vedlagte tegninger. Dette vinduet skal monteres i stue, på flatt tak i takoppløftet. Taket er kledd i takpapp. Det ønskes montert et vindu med størrelse ca. 80x140cm som er sidehengslet(i lang-siden), slik at det er mulig å åpne og komme ut på taket for vedlikehold, rense sluk på tak etc. Det er også mulig med vindu montert på skinner som skyves opp, dersom dette er rimeligere. Pakke 4: Byggesøke tiltaket. Jeg har selv nabovarslet tiltaket i sommer, men ikke sendt inn byggesøknad. Jeg ønsker pris på å få utført dette, ekskl byggesaksgebyrer (men indiker gjerne hva en kan forvente at gebyrene kommer på). Utfallet av byggesøknaden vil være utslagsgivende for hvor mange av vinduene som monteres. Blir alle godkjent installeres alle. Det er derfor viktig at byggesøknaden utformes slik at det kan gis tilsagn på 1, 2 eller 3 vinduer, og ikke alle eller ingen.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 18. okt 2020, under kategorien Vindu og dør, Glassarbeid, Taklegging/-Reparasjon og Snekker i Bergen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste