Jobben ble utført på Mittanbud

Klargjøring før utskiftning av innendørs trapp

En innendørs U-trapp skal skiftes ut av trappeleverandør. I den forbindelse må følgende gjøres godt før leverandøren kommer ca. 5. november: 1) Bytte ut parkettbord under to vanger og under en støtte. Enden på begge vangene og støttestolpen må sages bort så høyt som nødvendig for å kunne legge nye parkettbord. Trappen må derfor støttes opp midlertidig under trinn lenger inn. Om nødvendig kan siste trinn fjernes helt. MERK: Vi vil benytte anledningen til å skifte ut skadde parkettbord et par steder noen meter fra trappa, så det blir anslagsvis 10-15 kvm å løfte opp og legge på nytt. Det er varmefolie under parketten som skal bevares intakt. 2) Fjerne tre rekkverkstolper inntil vegg og sparkle og male. Veggen rundt disse endestoplene har veggfornyer, slik at det blir en del sparkling og om nødvendig innsetting av veggfornyer bak stolpene som skal fjernes. En av stolpene er enden på returrekkverk som helst ikke bør fjernes helt mens vi venter på trappeleverandøren. De to andre er en del av et rekkverk som er inntil vegg og kan fjernes helt. Eventuelt kan den delen av rekkverket som sitter fast i vangen og dekker en åpning mellom vange og vegg andre etasje stå igjen. Se bilde for bedre forståelse.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 18. okt 2020, under kategorien Snekker, Maling og Sparklingog ble utført av Pro Construction KS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Pro Construction KS for å utføre jobben

Pro Construction KS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.2 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste