Jobb-id: 2746806, Registrert: 18.10.2020

Klargjøring før utskiftning av innendørs trapp

0196 Oslo

En innendørs U-trapp skal skiftes ut av trappeleverandør. I den forbindelse må følgende gjøres godt før leverandøren kommer ca. 5. november:

1) Bytte ut parkettbord under to vanger og under en støtte. Enden på begge vangene og støttestolpen må sages bort så høyt som nødvendig for å kunne legge nye parkettbord. Trappen må derfor støttes opp midlertidig under trinn lenger inn. Om nødvendig kan siste trinn fjernes helt.

MERK: Vi vil benytte anledningen til å skifte ut skadde parkettbord et par steder noen meter fra trappa, så det blir anslagsvis 10-15 kvm å løfte opp og legge på nytt. Det er varmefolie under parketten som skal bevares intakt.

2) Fjerne tre rekkverkstolper inntil vegg og sparkle og male. Veggen rundt disse endestoplene har veggfornyer, slik at det blir en del sparkling og om nødvendig innsetting av veggfornyer bak stolpene som skal fjernes. En av stolpene er enden på returrekkverk som helst ikke bør fjernes helt mens vi venter på trappeleverandøren. De to andre er en del av et rekkverk som er inntil vegg og kan fjernes helt. Eventuelt kan den delen av rekkverket som sitter fast i vangen og dekker en åpning mellom vange og vegg andre etasje stå igjen. Se bilde for bedre forståelse.

Jobbtyper

  • Malertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb