Jobben ble utført på Mittanbud

Isolasjon av garasjeloft og etablering av utvendig trapp og dør

Ønsker pris på isolering, fuktsperre og platelegging av tak på garasjeloft. Gjelder helt ut i gavelvegger da disse skal benyttes til lagring. Fuktsperre skal senere kobles på fuksperre i nedre del av garasje så det må legges opp litt ekstra plast ned langs vegg. Tettes på godkjent måte rundt stendere i gavelvegg. Videre ønskes det gulvspon på gulv. Garasjen er en modulgarasje fra Hedalm Anebyhus med synlig undertak liggende oppå takstoler. Ønsker og pris på etablering av utvendig trapp i impregnert materiale med rekkverk hele veien opp samt rundt platå på toppen. Det skal byttes fra vindu til dør for inngang til garasjeloft. Ønsker en materialliste og en pris for utførelse slik at vi kan kjøpe inn materiell på egen avtale.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 18. okt 2020, under kategorien Tretrapp, Vindu og dør, Snekker og Isolasjon i Eidsvoll

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste