Jobb-id: 2747219, Registrert: 18.10.2020

Innvendig renovering av gammelt tømmerhus på Senja

9392 Stonglandseidet

Vi ønsker hjelp til å ferdigstille et renoveringsprosjekt av et gammelt tømmerhus på yttersiden av Senja fra slutten av 50-tallet. Huset er utvendig renovert men trenger å bygges opp inne. Huset har en grunnflate på 48 kvadratmeter i to etasjer. Andre etasje består av to soverom og loftsstue. Her skal vegger bygges opp, tak legges og gulv slipes ned. Første etasje består av kjøkken, stue, soverom, entre og bad. Entre og bad ligger i nytt tilbygg. På bad er rør under gulv lagt ellers må alt legges nytt. Eldre kjøkken og stue er delvis revet og skal også legges nytt. Gamle veggplater skal fjernes ut mot tømmervegg. Trapp mellom etasjene skal rives og det skal settes inn ny trapp. Det skal også legges nytt elektrisk anlegg i hele huset.
Elektrisk materiell og sikringsskap er allerede kjøpt inn. Vi har mulighet for å gjøre noe selv så vi kan gå i dialog med tilbyder om hva snekker eventuelt kan bidra med. Dersom det er firma/privatperson som kan ta dette på seg men ikke kan ta rør og elektrisk er vi likevel interessert. Husvære kan skaffes ved behov.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb