Jobben ble utført på Mittanbud

Sliping av trapp / maling av trappegang, korridor + to soverom

- Sliping og behandling av tretrapp. Trappen er 15 trinn og er nå belagt med teppe på trinnene og ellers malt. Vi ønsker å få slipt og behandlet hele trappen. Ønsker også å få slipt gulvet på 1x1m på toppen av trappen (også teppelagt). Ønsker nytt rekkverk /håndløper) til trapp. - Maling av trappegang og yttergang nedenfor trappen. (panel) - Maling av gang/korridor i tilknytning til yttergang (panel) - inkl. 4 dører og dørkarmer som nå er i tre-finish. (se bilder) - Maling av vegger/tak/karmer på 2 soverom: Soverom 1: 370x280cm 3 av veggene er trolig av gammel huntonitt/"porøsplater", og er trolig tapetsert og siden malt. Den siste veggen er treplater/mulig kryssfiner. Denne veggen har innfelte skap på ca 190 bredde. Ønsker skapdørene også malt. Krever kanskje noe sparkling. Tak er panel. Rommet har et vindu på ca 200cm bredde (inkl karm). Soverom 2: 320x280 cm. Vegger er trolig av gammel huntonitt/"porøsplater" med malt strietapet. Ønsker slett vegg (enten helsparkling eller veggfornyer). Tak er panel. Rommet har et vindu på ca 140 cm (inkl karm). Boligen er et rekkehus fra slutten av 1950-tallet.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 19. okt 2020, under kategorien Tretrapp, Maling, Gulvsliping, Sparkling og Tregulvog ble utført av TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN i Tromsø

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN for å utføre jobben

TROMS BYGGESERVICE AVAG MANUKYAN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Sliping av trapp / maling av trappegang, korridor + to soverom

Benyttet Troms byggeservice til sliping/lakking/maling av en gammel tretrapp, samt maling av vegger, tak, dører og vindus/dørkarmer på fire rom. Helsparkling av det ene rommet. Ryddig kommunikasjon og pent arbeid til en god pris.

Skrevet av Håvard

feb., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste