Jobb-id: 2749539, Registrert: 21.10.2020

Utbedre ventilasjon på soverom 2

0491 Oslo

Problemet vårt er for dårlig luft på soverom 2 selv om det er montert en kanalvifte ca 30 cm inn fra soveromsveggen. Dette soverrommet vender inn mot sameiets atrium, uten vinduer som kan åpnes mot friskluft. Det er installert en kanalvifte i dag, men vi mistenker at denne er for svak. Det er flere leiligheter i sameiet vårt som har samme problem. Det har tidligere vært gjort to ulike løsninger for å utbedre leiligheter her tidligere på 3 av de 26 leilighetene:

1) Fjerne vifte som er installert i dag og sette inn en ny vifte på utsiden av bygget. Dette vil ikke være mulig for min og et par andre leiligheter da det vil bli konflikt med propanrør eller ståldragere til balkongene

2) Fjerne vifte som er installert i dag og sette inn en ny og kraftigere vifte over himling på WC. Dette vil redusere støy på soverom og gi større luftstrøm inn i soverom.

Kan også være verdt å nevne at hver leilighet her har egen avtrekksvifte på taket av bygget. Denne styres fra flexit kjøkkenvifte og fungerer bra. Kan også nevne at det er lite innvendig bodplass dersom dere nå tenker i baner av balansert ventilasjon og installasjon av agregat.

Ønsker dette utbedret slik at vi får god luftkvalitet på soverommet med frisk luft utenfra. Dette vil forhåpentligvis også kunne hjelpe til å regulere temperatur når soverommet er for varmt på sommeren.

Jobbtyper

  • VVS og kjøling

    • - Ventilasjon

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb