Jobben ble utført på Mittanbud

Tømrerarbeid

Ønsker tilbud på tømmerarbeid på enebolig i Stavanger: - fjerne innvendig vegger i første og annen etasje og montere nye ståldragere som bæring av etasjeskilllere - føre opp nytt tilbygg og karnapp (fra dampsperre og ut til kledning) med blant annet 36x148mm konstruksjonsvirke, dobbel vindsperre med gips og stående kledning. Inkludert riving av gammel yttervegg og montasje av nye ståldragere iht skisse. - utvendig etterisolere (10cm) en side av huset (vegg mot nord) inkludert rive gammel kledning, dobbel vindsperre og ny kledning. - levere/montere vinduer etter nærmere avtale Avfall/søppel fra arbeidene kan legges i henger på byggeplassen. Det kan være aktuelt med oppdeling av oppdraget om det er ønskelig. Oppstart så snart som mulig, senest ferdig før jul.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 21. okt 2020, under kategorien Snekker, Totalrenovering av bolig og Tilbygg til eksisterende bolig i Stavanger

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste