Jobben ble utført på Mittanbud

Lekkasje i tak, trenger tak-tekker / blikkenslager arebid

Vi har oppdaget noe vann i den ene veggen på loftet, og ønsker gjerne tilbud på snarlig reparasjon. - Vannet er inni en gipskonstruksjon som rommer avtrekksrøret fra kjøkkenviften til kjøkkenet på loftsleiligheten. - Dette skyldes antakeligvis en liten lekkasje i taket eller at pipeløpet der avtrekket gå ut slipper inn regnvann. - Bør fjerne gipsplaten på loftet for å avdekke hvor vannet kommer inn – for så å utbedre dette fra taket. Setter stor pris på snarlig prisvurdering og svar. Se bilder for bedre beskrivelse.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 21. okt 2020, under kategorien Taklegging/-Reparasjonog ble utført av BERGEN FASADE & VEDLIKEHOLD AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BERGEN FASADE & VEDLIKEHOLD AS for å utføre jobben

BERGEN FASADE & VEDLIKEHOLD AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Lekkasje i tak, trenger tak-tekker / blikkenslager arebid

Utrolig fornøyd! Første gang de var innom utbedret de en taklekkasje. Dessverre viste det seg å være mer omfattende en først antatt, men da kom de tilbake to ganger uten å ta ekstra betalt. I tillegg er de meget hyggelige! Og kanskje viktigst; ENDELIG (!!!) noen som møter opp til avtalt tid. Varm anbefaling videre!

Skrevet av Joakim

nov., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste