Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Styling av hus som skal selges

Vi skal selge vårt hus og vurderer å style det ifm fotografering for prospekt og visning. Vanskelig å finne riktig kategori da styling av hus ikke finnes som valg. Huset er på drøye 200 kvm i 3 etasjer - med mulighet for innredning av hybel i underleiligheten.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 21. des 2020, under kategorien Interiørarkitektog ble utført av GREENMYDAY AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte GREENMYDAY AS for å utføre jobben

GREENMYDAY AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

* Fortsatt ledig: Styling av hus som skal selges

Linda gjorde en kjempejobb med å style huset vårt før fotografering og visning. Både vi som selgere, fotograf og megler ble veldig imponert over kvaliteten på arbeidet. I tillegg var Linda veldig behagelig å arbeide med i planleggingen av arbeidet og tilpasset oss våre ønsker om å ha egne møbler og kom med gode råd om hva vi skulle rydde bort, beholde og endre. Til slutt hadde en en meget konkurransedyktig pris om mulighet for å beholde stylingen helt opp til 6 uker. Linda anbefaler vi på det sterkeste.

Skrevet av Bjørn

aug., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste