Jobben ble utført på Mittanbud

Utskiftinger i sikringsskapet + nye kurser i forbindelse med oppussing

I forbindelse med oppussing må jeg modernisere sikringene og legge opp til flere kurser. Pr. i dag er det kun lagt opp 2 kurser og med eldre ledning. Jeg ser for meg å rive ut så og si alt av det nåværende anlegget i selve leiligheten og legge opp ny ledning inn. Det trengs nye ledninger inn til bad etter flytting av varmtvannsbreder og vaskemaskin. På kjøkken trengs komfyrvakt og strøm til oppvaskmaskin, ovn og platetopp, samt kontakter.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. okt 2020, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av EL-EFFEKT AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte EL-EFFEKT AS for å utføre jobben

EL-EFFEKT AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Utskiftinger i sikringsskapet + nye kurser i forbindelse med oppussing

Jeg kommer til å anbefale de til andre. De var punktlig, hyggelig og klarte å få på plass en god løsning i en ikke helt standard leilighet. Ved en feiltagelse ble fiberen klippet, men dette ble raskt rettet opp og, selvom det ikke var planlagt, endte vi opp en bedre løsning i kombinert sikring/fiberskap.

Skrevet av Lars

mai, 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste