Jobb-id: 2756069, Registrert: 28.10.2020

Kan du hjelpe meg med å bygge en romdeler?

4042 Hafrsfjord

Heisann!

Jeg ønsker å dele opp et stort rom til to mindre rom, ved å sette opp en romdeler, lik den som er på bildet som er vedlagt. Denne skal fungere som en kombinert TV-benk og hylleseksjon.

Den skal gå fra gulv til tak (ish 2,40m), og bredden skal være på ish 1,90m.

Basert på vedlagt bilde er ønsket at de nederste boksene under TV-en skal være lukket. Gjerne med skuffer eller to skuffer til venstre og et skap til høyre. Boksen som TV-en står i skal være lukket på baksiden slik at det ser fint ut fra baksiden også(ettersom det skal være spisestue på andre siden). Den øverste boksen skal være lukket men jeg ønsker å ha en skapdør som kan åpnes oppover på siden mot spisestuen. Gjerne i glass slik at jeg kan montere lys inni og ha det som et pent skap for vinglass ol.::smiling face with smiling eyes::

Gjerne kom for å ta egne mål og for å visualisere hvordan dette kan bli. Er interessert i å få et pristilbud slik at jeg kan finne den beste løsningen for meg.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb