Jobben ble utført på Mittanbud

Fjerning av bærende innervegg

Jeg ønsker å fjerne veggen mellom to stuer. Huset er bygget i 1961 i maskinlaftet tømmer. Veggen mellom stuene er kledd med plater. Det er to lampetter på veggen med skjult elektrisk opplegg. Over stuene er det loft. Veggen er bærende, og ny bæring må bygges. På loftet må det legges ny bæring både på tvers av veggen og på langs, fordi konstruksjonen er innviklet med laster som går på kryss og tvers. Når veggen er fjernet, ønsker jeg at det settes inn en foldedør i åpningen. Veggen er 3,6 meter lang. Jeg ønsker også at de øvrige veggene i begge stuene helsparkles og males. De er i dag kledd med glassfiberstrie. Den ene stuen er 3,6m x 3,8 m. Den andre stuen er 5,6m x 5,8m (veggen som skal fjernes er bare en del av veggen på 5,6m i denne stuen). I tillegg ønsker jeg å få helsparklet kjøkkenet som ligger i tilknytning til den største stuen. Kjøkkenet er 3,6m x 3,6m.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 29. okt 2020, under kategorien Snekker, Maling og Riving av murveggog ble utført av OSLO BYGGMESTER SERVICE AS i Bærum

Kunden valgte OSLO BYGGMESTER SERVICE AS for å utføre jobben

OSLO BYGGMESTER SERVICE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Fjerning av bærende innervegg

Jeg fikk fjernet en bærende vegg i et tømmerhus og samtidig legge inn ekstra bæring under taket. Oslo byggmesterservice gjorde jobben grundig og raskt. De to karene som var her var trivelige og kunnskapsrike.

Skrevet av Sverre

jan., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste