Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing av kjeller

En stor bod i kjeller skal omgjøres til kjellerstue. Trenger flg.: - sette inn 2 større vinduer - nye vegger, tak og gulv - varmekabler - bygge inn varmtvannsbereder og rør - elektrikerarbeid med nye stikkontakter - rørleggerarbeid med flytting av rør Jeg ønsker befaring og fastpris tilbud inkl. elektriker og rørlegger. Jeg har arkitekttegninger.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 20. jan 2021, under kategorien Pusse opp kjellerog ble utført av OSLO SNEKKERSERVICE AS i Lillestrøm

Website logo

Kunden valgte OSLO SNEKKERSERVICE AS for å utføre jobben

OSLO SNEKKERSERVICE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppussing av kjeller

Daniel gjorde en god jobb med oppussing av vår kjeller. Vi satte inn nye vinduer og endret en bod til en fin kjellerstue. Pluss: Flink håndverker, kom når han skulle, nøye og alltid godt humør. Kom med gode løsninger når vi støtte på problemer. Veldig arbeidsom! Minus: Kunne vært klarere med pris på forhånd og gitt et mer totalt tilbud. Ble litt dyrere enn avtalt, men mye av grunnen var økte priser på materialer. Litt vanskelig med språket av og til. Anbefaler Oslo Snekkerservice!

Skrevet av Hege

mars, 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste