Jobben ble utført på Mittanbud

Levering og montering av badekar med dusjvegg og dusjbatteri

Har fjernet gammelt dusjkabinett med 150x150 kar og ønsker montert badekar med dusjvegg og dusjbatteri. Har sett på en rekke kinaløsninger med kombinert badekar og dusj, men kvaliteten virker å være dårlig. Dog kan slike løsninger være interessant hvis det er av god kvalitet. Steam, massasje, dill og dall er ikke interessant. Badekaret bør være 90 bred da tilførsel for dusjbatteriet er sentrert for 90 kabinett. Lengden kan variere fra 150 til 170. Det nærmeste jeg har funnet er Duravit Starck 170x90 med venstre orientering. Paneler for en lang- og en kortside må være med, samt nødvendige monteringsinnretninger som ben etc. https://www.duravit.no/produkter/alle_serier/starck_badekar_og_dusj.no-no.html?product=3169365 Dusjveggen bør være ca 90 bred, 150 - 180 høy og svingbar. Tilførsel for batteri er ca 105 opp på vegg og batteriet må ha takdusj, hånddusj, kran til badekar, være termostatstyrt og av god kvalitet. Eventuelle andre løsning, som ikke krever bygningsmessig inngrep kan være interessant å vurdere. Sluk er sentrert for 90x90 kabinett. Badet er romslig og ligger i andre etasje, men det er rimelig greit å komme til. Huset er bygd 2008-2009 og har rør-i-rør løsning, samt mulighet for å stenge av ved i tilkoblingen til batteri. Ønsker spesifisert tilbud på komplett leveranse og hvor lang leveringstid jeg kan forvente. Ta kontakt for å avtale eventuell befaring.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 31. okt 2020, under kategorien Rørleggerog ble utført av BREMSETH VVS AS i Stjørdal

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BREMSETH VVS AS for å utføre jobben

BREMSETH VVS AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Levering og montering av badekar med dusjvegg og dusjbatteri

Gode innspill, god kommunikasjon, vel utført og ihht avtale.

Skrevet av Lasse

des., 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste