Jobben ble utført på Mittanbud

Ny kurs til kjøkkenet og opplegg for elbil lader

Har en 10a kurs til kjøkkenet pr idag, noe som er alt for lite da sikringen slår seg ut hele tiden. Vil trenge ca 7 stikkkontakt punkt. Sikringsskapet vårt er oppgradert med nye automatsikringer. Ønsker også å få lagt opp en kurs for elbil ladning for inntil 2 biler. Dette innebærer bla. kabling på ca 11 m og installasjon av elbil ladere. Kom gjerne også med tilbud som har laderenhetene inkludert. Noen sier det er lurt med 3-faser?? Huset er fra 50 tallet, så jeg regner ikke med at det har et inntak på 400v.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. nov 2020, under kategorien Elektrikertjenesterog ble utført av ELTERA AS i Asker

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ELTERA AS for å utføre jobben

ELTERA AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Ny kurs til kjøkkenet og opplegg for elbil lader

Brukte svært lang tid fra oppstart til avslutning av prosjektet hos meg. Møtte opp når de hadde avtalt at de ikke skulle komme. Satt hjemme fra tidlig morgen til rett før kl tjue på kvelden for at de skulle gjøre seg ferdige med økta den dagen. Skulle vært et annet sted denne dagen. Rot i forbindelse med regninger. Virket usikker ved montasje selv om arbeidet ble bra utført. Mangler fortsatt en del i sikringsskapet som ble ødelagt under arbeidet. Usikker om jeg ville brukt dem igjen.

Skrevet av Thor

des., 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste