Jobben ble utført på Mittanbud

Rehabilitere drenering, bygge støttemur samt diverse mindre gravearbeider.

Trenger å få renovert drenering rundt hele huset og langs eksisterende støttemurer. Samt bygge opp lysgrav/støttemur langs husets vestside. Huset er fundamentert på fjell og det er synlig fjell flere steder på tomten. Det er usikkert hvor dypt det er til fjell forskjellige steder rundt huset, og om fjellet er sprengt ut slik at det er plass til drenering under gulvnivå med fall mot lavere terreng. Tiltak for å fjerne fjell eller på annen måte hindre vann å nå husveggen eller samle seg opp må påregnes. Det er i dag tre rom i underetasjen som har vindu på vestveggen. De har ett lite vindu hver (ca 40X100cm) plassert øverst på vegg. Det er en liten støpt lysgrav utenfor hvert vindu samt utenfor en ventil i vaskerommet. Ønsker at gamle lysgraver fjernes og at det bygges en støttemur ut fra hushjørnene og parallelt langs hele husets vestvegg (ca 10m), slik det danner en stor lysgrav som dekker alle tre vindu. Ønsker at det benyttes forskalingsblokker eller lignende, og at det etableres drenering også langs oversiden av denne støttemuren. I lysgrav, mellom støttemur og husvegg, ønsker jeg at det fylles opp med drenerende masse med et topplag av singel opp til ca 80cm over gulvnivå inne. Alle steder der det tilbakefylles masse inntil husvegg ønsker jeg at vegg isoleres utvendig med 20cm diffusjonsåpen isolasjon. F.ex type Isodren, Podren eller tilsvarende. Øvrig gravearbeid som ønskes utført: Legge minimum 50mm trekkerør for strøm mellom hus og garasje ca 20m. Fjerne noen busker, stubber og røtter. Fjerne torv og masse ned til fjell i område for planlagt terrasse på vestsiden av eksisterende støttemur ut fra husets sydside, ca. 9x7m skravert grønt på tegning. Dybde vil variere, men trolig mellom 2 og 3m på det dypeste og ned mot 0m nærmere Nedre Rælingsveg. Overflødige masser vil kunne benyttes til utfylling andre steder på tomten. Først og fremst til å heve og forlenge eksisterende støyvoll mot Nedre Rælingsveg.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. nov 2020, under kategorien Forstøtningsmur og Drenering/Isoleringog ble utført av STONO UTEMILJØ AS i Rælingen

Kunden valgte STONO UTEMILJØ AS for å utføre jobben

STONO UTEMILJØ AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rehabilitere drenering, bygge støttemur samt diverse mindre gravearbeider.

Dyktige og hyggelige maskinførere og arbeidere. God kommunikasjon med kunde hele veien.

Skrevet av Sindre

feb., 2024

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste