Jobben ble utført på Mittanbud

Ny kjellder og grunnmur til kolonihytte

Kolonihytten er på 22. kvm (4 x 5,5) med en uisolert kjellder med delvis støpt gulv og en høyde på omtrent 120 cm. Hytten står på hard leirjord og grunnmuren har etterhvert flyttet på seg og trenger nå å forsterkes. I sammenheng med dette ønsker jeg å lage en ordentlig drenert og isolert kjellder. Hvis økonomisk mulig skal kjellderen være noe lenger ved den ene kortveggen (omtrent 1,5 x 4 = 6. kvm) med glassbyggestein i tak ("utbygg"). I den ene langveggen skal det være et vindu (100 x 180 cm) med lyskasse. Takhøyde 240 cm eksl. gulvbelegg. For å gi en god oversikt av kostnaden for de forskjellige komponentene skal anbudet deles opp i følgende deler hva gjelder arbeidskraft og materiale: 1. Stabilisering av hytten for utgraving og selve utgravningen. 2. Bygging av isolert kjellder med drenering innenfor eksisterende mål for grunnmuren, inkl. vindu med lyskasse. 3. "Utbygg" av isolert kjellder med drenering ved den ene kortveggen (omtrent 1,5 x 4 = 6. kvm) med glassbyggestein i tak.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 4. nov 2020, under kategorien Drenering/Isolering, Mur og betong, Grunnmur/Såle, Entreprenører, Pusse opp kjeller og Utgraving/Planering i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste