Jobben ble utført på Mittanbud

Legge ny membran på en takterasse

Hadde et uhell da takterassen ble bygget som gjorde at den gamle membranen på terassen ble perforert med små hull flere steder. Dermed er ikke terassen helt tett og må fikses. Trenger en godkjent Blikkenslager som kan enten reparere den gamle membranen, eller legge ny membran om det er behov for dette. Terasseområdet er ca 3 x 3 meter stort, se bildet. Har også behov for å legge ny trebord-terasse gulv da det gamle måtte fjernes. Så om du også kan levere dette også er det interessant å få tilbud på begge deler. Ønsker gjerne at du kommer innom for å ta en vurdering først, før endelig pris gis. Foreløpig ønsker jeg estimat på hva du tenker totalprisen vil bli, samt spesifikasjon på timespris, kjøretillegg, materialer og alt av kostnader.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. nov 2020, under kategorien Membran, Terrasse/Platting og Blikkenslager i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste