Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Fjerne bergnabb

Hei, Utvider terassen og ønsker hjelp til å ta ned høyde på bergnabb tett på huset. 20-50 cm, ~5m2. Antar dette kan gjøres med flere metoder, vil ikke diktere løsning men redusere berg til lavest mulig pris. Kan være interessert i å leie utstyr, gjøre deler av jobben selv; stein kan etterlates på min eiendom. Ingen/begrenset tilkomst for anleggmaskin.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. mar 2021, under kategorien Utgraving/Planeringog ble utført av WORREN AS i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte WORREN AS for å utføre jobben

WORREN AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

* Fortsatt ledig: Fjerne bergnabb

Benyttet Worren AS til å fjerne berg tett på hus og grunnmur for utvidelse av terasse. En befaring ble gjennomført for å avklare arbeidsomfang. Metoden som ble valgt var boring- og hydraulisk sprengning. Worren løste oppdraget med profesjonalitet. Arbeidet startet på avtalt tidspunkt, verktøyet holdt høy standard, og effektiviteten var veldig god. Kommunikasjon underveis var også ivaretatt. Jeg er veldig fornøyd med planlegging, gjennomføring og oppfølging fra Worren AS. Selskapet anbefales for denne typen oppdrag!

Skrevet av Torstein

april, 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste