Jobb-id: 2763892, Registrert: 6.11.2020

Vurdere kostnad på reparasjon av carport

7071 Trondheim

Oppdaget en mulig konstruksjonsfeil på carporten min rett etter jeg kjøpte huset. Den ene veggen er ganske buet og det virker som om grunnmuren har siget inn. Jeg har kontaktet forrige huseier som kun bodde her i 2 år, han sa at denne veggen så slik ut hele tiden mens han bodde her men han gjorde ingen ting med det.
For meg så er jeg bekymret for at carporten med årene i værste fall kan falle sammen, men det er jo mulig at skaden egentlig ikke er så stor og at jeg ikke trenger å gjøre noe med det. Men siden det er umulig for meg å vite om dette kan bli værre med tiden, så trenger jeg fagfolk som kan se på dette for å ta en vurdering- kan carporten bare være sånn eller må man reparere fordi det er fare for at den kan rase sammen? Før dette blir en sak for forsikringen er jeg nødt til å få en tilstandsvurdering og en prisvurdering på en evt reparasjon. Trenger dette skriftlig for å evt sende inn til forsikringen.

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Grunnmur/Såle
  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Skadetakst/Tilstandstakst
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb