Jobben ble utført på Mittanbud

Legge gulv (oppå 3stavs parkett) ca 60kvm + maling og små sparkle

Hei, Jeg skulle gjerne hatt hjelp til å legge gulv på en leilighet i Maridalsveien i Oslo og male noen vegger. Leiligheten ligger i høy 1. etasje, noen få trapper opp fra gateplan. Leiligheten vil være tom når arbeidet skal starte. Gulvet vil være laminat med klikksystem. Jeg vil trenge hjelp til - Henting av gulv der jeg kjøper det og bære inn i leiligheten - Legge gulvet oppå trestavs parkett som er der fra før. - Fjerne lister og annet nødvendig for å få det gjort samt feste lister igjen. - Fjerne høyskap på kjøkkenet og kjøre det bort til avfall (se bilde som heter "kjøkken 2", høyskapet som jeg vil ta bort er helt til venstre på bilde). - Ønsker også hjelp til maling av alle vegger på kjøkken og stue + små sparkle der det har vært hengt bilder/TV o.l. Jeg ønsker at jobben utføres/startes i uke 50. Helst starte tirsdag 8. desember eventuelt senere samme uke. Søndag 13. desember vil det komme esker og noen møbler inn i leiligheten så da vil den ikke være tom lengre. Det er dessverre litt vanskelig å komme på befaring nå hvis du egentlig må det for å kunne gi et tilbud. Men indiker gjerne en ca pris basert på mål og bilder vedlagt og om dere har tid til å gjennomføre jobben i uke 50 så kan vi prøve å få til en kort befaring før endelig avtale. Hører fra deg :)

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 6. nov 2020, under kategorien Maling, Tregulv og Sparklingog ble utført av EK MASKIN & BYGG AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte EK MASKIN & BYGG AS for å utføre jobben

EK MASKIN & BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste