Jobben ble utført på Mittanbud

Byggelånskontrollør

Vi har behov for en byggelånskontrollør/takstmann i forbindelse med et nybyggprosjekt, enebolig Heimdal på 233 kvm, 3 etasjer. Dette er oppgavene: 1 Ha oversikt over budsjettet som er fremlagt banken 2 Ha kontroll med at det er en sammenheng mellom forbrukte midler og fremdrift i prosjektet, altså at prosjektet er tilført de verdier som er betalt. (Det skal ikke foretas endringer underveis som medfører ekstra kostnader uten at dette er godkjent av banken på forhånd). 3 Sende rapport til banken, denne skal inneholde: - Status på prosjektet – hvor mye er tilført av verdi ? - Estimerte gjenværende kostnader, hva gjenstår til hvilken pris? - Si litt om fremdrift, kvalitet osv. 4 Byggelånskontrolløren skal være spesielt oppmerksom på eventuelle avvik som kan medføre økte kostnader for kunden, altså oss, og rapportere raskt tilbake til banken dersom slikt avdekkes.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 7. nov 2020, under kategorien Skadetakst/Tilstandstakst, Verditakst og Byggeleder/Prosjektleder i Trondheim

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste