Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Lite bad fra 1960-tallet som må totalrenoveres

Lite bad med toalett, vask og dusj som må totalrenoveres. I dag henger varmtvannstanken inne på badet. Vi ønsker å få flyttet denne ut av badet dersom mulig, enten opp èn etasje til loftsrommet eller ned i kjelleren på borettslaget (hvor andre leiligheter har flyttet sine). Rør må trolig skiftes ut. Det er også av interesse å få spotter i taket. Badet har i dag mosaikkfliser på badets gulv, mens veggene består av våtromstapet og våtromsplate. Ingen vindu på bad.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 24. aug 2021, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av STRAUME VÅTROM AS i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte STRAUME VÅTROM AS for å utføre jobben

STRAUME VÅTROM AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

* Fortsatt ledig: Lite bad fra 1960-tallet som må totalrenoveres

Trolig den beste håndverkeropplevelsen jeg noen gang kommer til å ha! Utrolig ryddige og proffe. Jeg hadde flere firma innom, men Sveinung fra Straume Våtrom var den eneste som faktisk tok seg tid til å høre på hva jeg ønsket. Resultatet ble en utrolig god romutnyttelse på et lite bad. Håndverkerne som var innom var alle veldig hensynsfulle mtp støy og rot, hyggelige å prate med og samtidig dyktige. Jeg satte stor pris på at de underveis stilte spørsmål for mindre avklaringer fra meg, slik at resultatet ble akkurat slik jeg kunne tenke meg. Jeg har hatt flere på besøk med litt peiling, og de skyter utrolig mye av arbeidet som er gjort. Man SER at dette er virkelig flott håndverk :-)

Skrevet av Michelle

aug., 2023

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste