Jobb-id: 2766628, Registrert: 10.11.2020

Pusse opp 2 bad og et vaskerom

1929 Auli

Ønsker å pusse opp 2 bad og et vaskerom som ligger inntil hverandre, og bytte ut eksisterende rør. Alle rom ligger i annen etasje, ønsker også å bytte ut varmtvannsbereder i underetasje (rett under vaskerom). Elektrisk arbeid kan inngå i tilbudet, men kan ta det utenom. Ønsker tilbud med riving, men kan gjøre dette selv.
Vaskerom: Bytte ut med vinylgulv og våtromsplater, sette inn downlights, og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Ønsker benkeplate med skuffer på samme sted som eksisterende opplegg. Eksisterende sluk under dagens kum.
Bad 1: Bytte ut rør opplegg, beholde toalett der det er i dag. Ønsker å flytte benk til der badekar står i dag, og sette inn dusjkabinett der benken er i dag. Installere downlights og varmekabler. Det er ikke varmekabler i der i dag. Ønsker fliser på vegg og gulv
Bad 2: Ønsker å utvide dagens bad til å omfatte ekstra rom (er allerede lagt ståldrager slik man kan fjerne vegg. Ønsker å sette inn badekar og dusjnisje, flytte benk til motsatt side (må vurdere om man kan få nok fall), beholde toalett på eksisterende sted. Her er det eksisterende varmekabler som må byttes.Ønsker fliser på vegg og gulv.

Mål (ca):
Vaskerom: Bredde: 184 cm, Lengde: 317 cm
Bad 1: Bredde: 227cm, Lengde: 204cm
Bad 2 (med utvidelse): Bredde: 226cm Lengde: 379cm

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb