Jobb-id: 2766993, Registrert: 10.11.2020

Reparasjon og oppussing av furu heltregulv

3403 Lier

Har 19 år gammelt hus. Stue på ca 60 m2, gulvflaten henger sammen med kjøkken som er ca 15m2 i tillegg. Gulvet består av 135mm bredde heltre furuplank som er skrudd for hver 60 cm i underliggene spongulv. Gulvsponet er limt og skrudd i bærende trekonstruksjon (underetasje under). Gulvet knirker, sannsynligvis er dette både i gulvsponet og tregulvet.

Vi ønsker fast pris på følgende jobb:
- Skru opp eksisterende gulv uten å ødelegge gulvet, slik at dette kan brukes igjen. Gulvet er 5m x 13m (minus trappeåpning), gulvbordene ligger i lengderetningen i stua.
- Fjerne knirk i spongulvet. Jeg legger til grunn at dette kan løses ved å skru inn et større antall skruer gjennom sponet og ned i underliggende 3x9'' bjelkelag.
- Legge tilbake furugulvet, skru det fast med nye skruer.
- Slipe furugulvet og olje dette så det blir "som nytt". Her ønsker vi også at furugulvet på kjøkkenet slipes samtidig, slik at hele gulvflaten får samme finish.
- Legge nye gulvlister i hele stua på 13x5 meter. Disse er hvitmalte 15x100mm rettkant. I tillegg blir det antakelig 4-5 meter til med lister for å få dette til å henge helt sammen inn mot kjøkken og badet som grenser til stua.

Vi ønsker at denne jobben skal være ferdig til 5. desember.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Tregulv

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb