Jobb-id: 2767916, Registrert: 11.11.2020

Kjøkkenfornyelse - Renovering av gammelt kjøkken

3055 Krokstadelva

Kjøkkenfrontene som skapdører, skuffefronter og skaplister skal tas ned, pusses, grunnes og spraylakkeres (14 skapdører og 10 skuffer). Det skal settes på nye håndtak, så gamle hull må sparkles.

Selve skapene og kjøkkenøya skal ikke tas ned, men de skal pusses, grunnes og males der de henger/står. Fotlista skal også males, men det er mulig denne må byttes,

Det skal legges fliser over kjøkkenbenken og bak en ny vifte opp til taket. Den gamle vifta skal fjernes og veggpanelet bak denne må skæres bort for å gi en slett overrflate til flisene som skal settes opp. Litt av kjøkkenfronten ved siden av den gamle vifta må også tas bort for å gi en rektangulær vegg fra benkeplaten og opp til taket for flisene. Ny takhengt avtrekksvifte skal installeres.

Videre skal ny oppvaskkum med blandebatteri installeres, og nye lys under kjøkkenskap settes opp.

Ønsker et prisoverslag/tilbud på arbeidet, eksklusiv kostnader for materialer. Arbeidet skal utføres før jul.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

BASTIAN HOLDING AS

Veldig fornøyd med jobben. Hele kjøkkenet ble pusset opp med maling, flislegging, modifikasjon av kjøkken møbler, vegghengt vifte, etc. Ble endel kvelds- og helgejobbing siden han var veldig opptatt på dagtid, men var flink til å rydde og holde det ordentlig under oppussingen. Han overholdt også avtalt pris for arbeidet, som var bra mht. alt arbeid som ble utført.
Evaluering:
Dag, Krokstadelva 8 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb