Jobben ble utført på Mittanbud

Vegg og gulv i 70 kvm leilighet

-Alle rom skal ha nytt gulvbelegg med gulvbelegsmatte under. Alle rom, utenom bad og terrasse og minste soverom. Hele gulvet skal være i vater når det ferdigstilles. Det skal være minimum 30 cm mellom hver skjøyt på gulvet. Er noe usikkert ta kontakt! -Lister rundt dør, vinduer og gulv ikke tak. -Sette opp nye dører. -Henge opp en 5 m hylle -fjerne skapet i gangen -Alle vegger utenom tak skal males etter ett lag med rehabliteringsplate som skal gipses slik at man ikke kan se skjøten etter pussing. - Timesarbeid/ekstra arbeid skal avtales på forhand, og dette må sendes skriftlig - På bildene er det mest fokus på taket men taket ønsker vi ingen endringer på ettersom jeg har ett annet firma som skal henge opp akkustikk plater.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. nov 2020, under kategorien Snekkerog ble utført av TG BYGGSERVICE AS i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TG BYGGSERVICE AS for å utføre jobben

TG BYGGSERVICE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Vegg og gulv i 70 kvm leilighet

Enkle å ha med å gjøre. Opptatt av å finne løsninger og ser muligheter. Det var veldig god på kommunikasjon, hvor de alltid var lett å nå på tlf.

Skrevet av Caroline

nov., 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste