Jobben ble utført på Mittanbud

Garderobehjelp i entré fra A-Å

Entreen er hjemmets førsteinntrykk. Vil ha hjelp av interiørarkitekt/stylist, finsnekker og garderobe-leverandør til beymringsfri planlegging og bygging av garderobe i entreen vår fra A til Å. Dere jobber i godt samspill for å skape et godt førsteinntrykk som matcher resten av hjemmet vårt. Dette har dere gjort før. Gjerne sammen. Og dere forstår våre ønsker og behov uten at vi selv klarer å formulere de. Vi er en aktiv familie på fire, to voksne og to gutter på 6 og 11 som trenger en effektiv og ryddig garderobe. Vi elsker å ha besøk og har under normale omstendigheter ofte besøk av både korte og lange mennesker med varierende motivasjon til å henge opp jakken sin. Vår entre er 4290 mm fra dør til bakvegg. Vi ønsker integrert benk med fire skuffer til skole- og jobbsekker ved døren og skyvedørsgarderobe med to skyvedører og fleksibel og vel gjennomtenkt innredning innerst. Sidevegg på skapet for å skille benk og skap er det første du ser når du entrer huset. I toppen treffer den skråtak. Her må med andre ord finish være så pent som mulig. Ønsker detaljer i hvitbeiset eik og vertikale matchende spiler med knagger på veggen ved siden av vinduet over benken. Ser for oss følgende steg i prosessen: 1. Planleggingsmøte med oppmåling og ideer. 2. Bestilling av garderobe der du står for dialogen med din anbefalte garderobeleverandør. Vente på levering. Eventuelt produsere spiler. 3. Oppsett skillevegg, spiler og nedfelling til takskinne for dører. 4. Montasje av garderobe. 5. Lister, detaljer og finish.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. nov 2020, under kategorien Snekker, Finsnekker/Møbelsnekker og Interiørarkitektog ble utført av BENI DESIGN/ Helene Benedicte Klaussen i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BENI DESIGN/ Helene Benedicte Klaussen for å utføre jobben

BENI DESIGN/ Helene Benedicte Klaussen har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste