Jobb-id: 2768509, Registrert: 12.11.2020

Garderobehjelp i entré fra A-Å

0690 Oslo

Entreen er hjemmets førsteinntrykk. Vil ha hjelp av interiørarkitekt/stylist, finsnekker og garderobe-leverandør til beymringsfri planlegging og bygging av garderobe i entreen vår fra A til Å. Dere jobber i godt samspill for å skape et godt førsteinntrykk som matcher resten av hjemmet vårt. Dette har dere gjort før. Gjerne sammen. Og dere forstår våre ønsker og behov uten at vi selv klarer å formulere de.

Vi er en aktiv familie på fire, to voksne og to gutter på 6 og 11 som trenger en effektiv og ryddig garderobe. Vi elsker å ha besøk og har under normale omstendigheter ofte besøk av både korte og lange mennesker med varierende motivasjon til å henge opp jakken sin. Vår entre er 4290 mm fra dør til bakvegg. Vi ønsker integrert benk med fire skuffer til skole- og jobbsekker ved døren og skyvedørsgarderobe med to skyvedører og fleksibel og vel gjennomtenkt innredning innerst. Sidevegg på skapet for å skille benk og skap er det første du ser når du entrer huset. I toppen treffer den skråtak. Her må med andre ord finish være så pent som mulig. Ønsker detaljer i hvitbeiset eik og vertikale matchende spiler med knagger på veggen ved siden av vinduet over benken.

Ser for oss følgende steg i prosessen:
1. Planleggingsmøte med oppmåling og ideer.
2. Bestilling av garderobe der du står for dialogen med din anbefalte garderobeleverandør. Vente på levering. Eventuelt produsere spiler.
3. Oppsett skillevegg, spiler og nedfelling til takskinne for dører.
4. Montasje av garderobe.
5. Lister, detaljer og finish.

Jobbtyper

  • Finsnekker og møbelsnekker

    • - Finsnekker/Møbelsnekker
  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Interiørarkitekt
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb