Jobb-id: 2768629, Registrert: 12.11.2020

Doffin - Anskaffelse av LSP for Microsoftprodukter. Opsjoner for CSP og Broker tjenester

7010 Trondheim

Miljødirektoratet ved Felles ikt-drift ønsker å inngå en rammeavtale for LSP tjenester på Microsoft produkter Det ønskes opsjon på tjenestene CSP og Broker, samt en rådgivningstjeneste for overgang til skybasert drift.
Miljødirektoratet har behov for en proaktiv partner, med en helhetlig tilnærming til Miljødirektoratets tjeneste/lisensbehov. Leverandøren må gjennom sine metoder, rådgivning og kompetanse bistå til at oppdragsgiver er riktig lisensiert til enhver tid. Leverandøren må inneha solid forhandlingskompetanse for derigjennom å sørge for gode og riktige lisenspriser. Denne anskaffelsen skal også ved behov kunne benyttes for de andre deltakerne i felles-ikt Riksantikvaren, Norsk Polarinstitutt, Artsdatabanken og Norsk Kulturminnefond.
Anskaffelsens størrelse er svært vanskelig å sette, da vi vil ha en større økning i forbruk gjennom Azure og andre skytjenester i årene fremover. Totalkostnad 2019 på ca. 4.350.000,-/år på Microsoft lisenser og et Azure forbruk på rundt 400.000,-

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb