Jobb-id: 2771600, Registrert: 16.11.2020

Elektriker for nytt kjøkken

0575 Oslo

Vi skal rive vårt nåværende kjøkken, og har bestilt et nytt som skal leveres og monteres uke 1 i 2021. I den forbindelse trenger vi flytting av stikk og etablering av flere. Vi har synlige el-føringer utenpå betongvegg og tak.

Vi har i dag kun en krets til komfyr, 20 amp (vedlagt bilde av kursene). Nytt kjøkken kommer med separat komfyr og koketopp. Etter å ha forhørt meg med elektriker tror jeg det i vårt tilfelle vil være en bra løsning å bruke MAXETA sitt produkt "Nedtrappingsmodul 16A for stekovn", så ønsker tilbud på dette. Stikket for komfyr/platetopp må altså flyttes fra der det er i dag for å få tilgang til denne sikringen.

Legger ved tegning av nytt kjøkken, og bilde kjøkkenkonsulent har laget hvor det må stikk. Vi har selv også ønsker om hvor nåværende stikk skal flyttes og hvor et ekstra skal plasseres.

Vi håper du har anledning til å komme på befaring evnt et møte over tlf. for å finne ut om vi kan løse dette på en grei måte. Vi har tenkt å rive kjøkkenet selv, men det er montert to stikk direkte på kjøkkeninnredningen, så fint om du kan komme med innspill på hvordan vi håndterer det på en forsvarlig måte

Ser fram til å høre fra deg!

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb