Jobb-id: 2771625, Registrert: 16.11.2020

Snekkerarbeid, reparere vegg, gulv ++ på hytte fra 60-tallet

3490 Klokkarstua

Vi setter i stand ei hytte som var oppført på 60-tallet. På toalettrommet var det en snurredo. Denne er fjernet. Opprinnelig var luftrøret kledd inn med panel. Innkledningen er fjernet og veggen bak (hjørnet) bør repareres. Det er åpent i hjørnet inn til plast og isolasjon. Det skal gå nytt rør her for forbrenningstoalettet. Derfor er det delvis rør opp mot taket nå.

I tillegg trenger vi å få satt inn en ventil i veggen for lufting. Det er også behov for å legge nytt gulv over det gamle (ca 1,7 x1 meter). Er hull der hvor rør gikk ned til tank på snurredoen. Selve hullene er proppet igjen.

Om mulig ønsker vi i tillegg å skifte benkeplate på kjøkkenbenken. I dag er det to gamle innredningsdeler som står inntil hverandre. Det er en kum og kran som må tas hensyn til. Størrelse ca 0,64×2 meter.

Kan eventuelt sende foto ved behov.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Jobben ble utført av:

MARTINSEN BYGG

Godt utført arbeid og god kommunikasjon underveis. Når jobben var ferdig utført var alt ryddet og og restematerialer fjernet. Veldig fornøyd!
Evaluering:
Laila, Klokkarstua 0 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb