Jobben ble utført på Mittanbud

oppussing gammelt småbruk

Vi overtar et gammelt småbruk på Valestrandsfosen i februar 2021 og leter etter dyktige fagfolk til å pusse den opp før vi flytter inn. Huset er 5x12 meter og går over to etasjer (+kjeller). Det er et tømmerhus fra 1910, med én ark på østfasaden. Et tilbygg på første etasje på vestfasaden ble bygget i 2009 og skal ikke oppusses. Se vedlagte bilder. Vi ønsker et så detaljert tilbud som mulig, med beskrivelse av tekniske løsninger, materialkostnader og arbeidstimer, for å kunne velge omfanget av oppussing i samråd med dere. OBS: De siste 100m før småbruket er en bratt grusvei (20% stigning). Firehjulstrekk er nødvendig. Tak Første prioritet er taket, da det er per i dag flere lekkasjer (rundt begge skorstein og beslag rundt ark). - Vi ønsker å bytte hele taket (takplater, beslag, takrenner, lekter, membran, vindskier på hus og ark, mm.). - En del av sutaksplankene er råtne og flere må sannsynligvis byttes. - Det må også vurderes underveis om noen bærebjelker skal byttes. - Alternativ 1 er å legge skifertak, Alternativ 2 er å legge aluminium trapezplater. Vennligst legg begge alternativer i tilbudet. - Skorstein nr.1 er i god stand og skal beholdes. Skorstein nr.2 skal rives. Vennligst legg riving som egen post i tilbudet. - Isolering under tak og innvendig kledning skal prissettes som opsjon i tilbudet. - Takutstikk må forlenges på alle sider for å passe til etterisolerte vegger. Kledning, vinduer og isolasjon Prioritet nummer 2 er å bytte kledning og vinduer og isolere (på utsiden av tømmervegg) alle vegger. Vi ønsker at huset skal ha samme utseende som i dag: samme utseende og plassering av vinduer, samme farge, ... Vi ønsker at dette skal føres adskilt fra taktilbudet, da vi må vurdere om vi skal ta alt samtidig eller ikke. - Vi ønsker vinduer med samme utseende som i dag (bortsett fra stuevinduet som må erstattes med 2 stk. vinduer lik de på soverommet i første etasje). Alle 10 vinduer blir da like (ca. 150x85cm). - Vinduer til kjelleren kan prissettes som opsjon i tilbudet. - Vannbrett og støtte skal beholdes eller erstattes med nye med samme fasong. - Det skal være musesperre på alle veggene. - Kledning som er i god stand (på sør- og østfasader for eksempel) kan gjenbrukes om dere vurderer det som hensiktsmessig. Skriv gjerne tilbudet med 2 alternativer: om all kledning byttes eller om halvparten byttes. - Det må vurderes underveis om noe tømmer skal fikses eller byttes. - Vennligst legg maling som egen post i tilbudet. - Vi ønsker å ta vare på trevirke og takplater som blir byttet under oppussing (bortsett fra de som er helt råtne). Blir det da et avdrag i pris ved at dere ikke trenger å frakte og betale renovasjonsgebyr for byttede materialer ? - Tilbygg skal ikke pusses opp. Vi kan arrangere en befaring i løpet av desember/januar men ønsker et første tilbud før befaringen, hvis mulig. Vennligst gi beskjed om når dere kan begynne arbeidet og hvor lang tid dette skal ta.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. nov 2020, under kategorien Taklegging/-Reparasjon og Fasadeendring og kledning i Osterøy

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste