Jobb-id: 2777838, Registrert: 24.11.2020

Flyttevask - 20 m2 - Så snart som mulig

0192 Oslo

Skal flytte ut fra ein liten leilighet i Gamlebyen og må vaske ut denne leiligheten. Vil at alt skal vaskast: golv, tak, vegger, skap og skuffer og hyller - innvendig og utvendig, bord festa i vegg, hattehyller, lamper i tak, vinduer - innvendig og om det går også utvendig, vinduskarmer, vasker, kjøleskap - innvendig og utvendig, bad, toalett, dusj, fliser, speil, tvboks/ruter/wifi med ledninger.

Det er rydda ut og det er også gått over litt flater frå før, så det er ikkje så voldsomt skittent. Nokon flekker ved kjøkkenvasken er eg usikker på om ein får vekk. Det får bli så bra som det lar seg gjere. Vil anslå at heile jobben vil ta rundt fire timar.

Vil få vaska ut så snart som mogleg, helst før helga.

Kun seriøse firma som er registrert og godkjent i Arbeidstilsynets renholdsregister.
Vil ikkje ha tilbod frå andre.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

RGS RENHOLD OG FLYTTEBYRÅ AS

Eg sendte inn ei bestilling med kort frist. Dei var enkle å få til ein avtale med på kort varsel og det vart gjort ein veldig god jobb. Alt vart var gjort som avtalt og dei var i tillegg veldig raske og effektive. Dei var også veldig serviceinnstilte, og veldig ryddige og raske i kommunikasjonen undervegs. Godt jobba!
Evaluering:
Inge, Oslo 8 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb