Jobb-id: 2777903, Registrert: 24.11.2020

Renovering av lite, gammelt bad

3303 Hokksund

Vi har pr i dag ett svært lite bad, uten toalett, i 2. etg. Badet har pr dag ingen våtromsstandard (det benyttes pr i dag dusjkabinett) og det er ett eldre hus (bygget i 1937). Pr i dag bruker vi dusjkabinett og har toalett i 1. etg rett under.

Badet er pr i dag omlag 1,5m dypt og 2m langt. Ny planløsning vil gi ett bad på omlag 1,5 m dypt og 2,8 m langt.

Det vi ønsker å gjøre er å slå ned en vegg, usikker på om den er med el uten bæring, for så å inkludere 2 plassbygde skap som pr i dag er mellom badet og ett soverom, og lage dusjnisje her. For så å sette toalettet der dusjen er pr i dag. I denne forbindelse må vi også flytte ett sikringsskap inn på soverommet. Dette sjekker jeg om er noe vi kan få gjort vha elektriker innad i familien.

Vi kan gjerne gjøre en del av jobben selv, i samråd med innleide fagfolk. Som f eks riving, montering av møbler etc.

Vi ser for oss å bruke våtromsplater el lign istedenfor fliser dersom dette gjør jobben enklere og billigere. Men ønsker ett moderne uttrykk naturlig nok.

Rommet har pr i dag ett lite vindu og ingen varmekabler (ergo vil jeg tro det ikke er noe som må pigges opp) Det er linoleumsbelegg på gulvet, og noe jeg antar er vanlige vegg- og takplater, som pr i dag er malte.

Vi ønsker jobben utført ila våren / forsommeren 2021 da alt er enklere når vinteren er over.

Se vedlagte bilder av plantegning pr i dag(øverst) og hva vi ser for oss som nytt (nederst) samt et par bilder av badet pr i dag :)

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb