Jobben ble utført på Mittanbud

Renovasjon av hus innvendig

Total anbud på renovasjon av 1 etasje i et eldre hus. etasjen er på ca 125kvm og trenger: innvendig foring, isolering og montasje av gipsplater. nye rør for kloakk og kjøkken. sette inn vindu i betongvegger (vindua ligger klart). Innhold i jobben: 12x vindusåpninger gipses 9x vindu monteres 6 innvendig dører 1 verandadør 1 ytterdør ferdig monteres sage åpning i betong vegg og montere drager ca. 20m våtroms vegger og flis legging 12kvm våtroms golv og flising ca. 100m vegg; utforing isolasjon, gipset, pusset og malt 100kvm gips i tak med utforing for el kabler og spots ca. 90kvm herda gipsplater i gulv, eventuelt andre forslag. utenom dette er det elektriker arbeid for hele etasjen og rørlegger arbeid for 2 bad og kjøkken. Montasje av nytt tak vurderes.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 25. nov 2020, under kategorien Vindu og dør, Totalrenovering av bolig, Rørlegger, Isolasjon, Vann og avløp og Delrenovering i Ørsta

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste