Jobben ble utført på Mittanbud

Reparering av grunnmur

Har kjøpt en bolig som er et renoveringsobjekt og trenger hjelp med å repareregrunnmur. Ønsker en av to alternativer avhengig av pris: - Sikre grunnmuren på billigst mulig måte sånn at bygget står forsvarlig i flere tiår - Forbedre grunnmur og kjeller for å legge til rette for utleieleilighet i underetasjen Tar gjerne imot prisoverslag på begge alternativ Dette er beskrivelsen fra taksten: - Separate søyler, bjelker og rammer: Deler av grunn masser er gravd ut under bærevegg og kan ha svekket stabilitet og bæreevne for denne. Må kontrolleres siden de ser ut til at dette er utført uten av stempling av bære konstruksjon. TG3. - Grunn og fundamenter: Boligen er fundamentert direkte på avrettet grunn og har ikke støpte såler. TG2. Delvis støpt gulv og terreng masser/grus på grunn, men som ved befaring i store partier var hugget opp for å etablere nye avløp, sluk etc. Arbeidet er ikke fullført og det må påregnes etablert fuktsperre mot grunn og støpe nye gulv i kjeller etasje.TG3. - Drenering: Utifra type drenering får den en aldersrelatert tilstandsgrad basert på forventet levetid, vedlikehold etc. Ved etablering av ny drenering må en huske at grunnmur ikke er stabil og har ikke gode fundamentering, noe som kan gjøre drenering noe problematisk inntil grunnmur. TG3.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 26. nov 2020, under kategorien Drenering/Isolering, Mur og betong og Grunnmur/Såle i Rauma

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste