Jobb-id: 2779638, Registrert: 26.11.2020

Reparering av tak

6320 Isfjorden

Har kjøpt en bolig som er renoveringsobjekt og trenger hjelp med å reparere/forbedre tak.

Ønsker det rimeligste alternativet som sikrer at bygget står trygt i flere tiår til uten lekkasje eller vannskade.

Dette er informasjonen fra taksten:
- Takkonstrukssjoner: Stedvis vesentlig nedbøy i tak konstruksjonen, taktekking ligger direkte på undertak, deler av undertak ved raft er fukt og råte skadet, takkonstruksjonen mangler takrenner og lufting langs after/gavler. Pipen mangler tilfredstillende pipebeslag og det lekker inn vann ned langs pipe og i himling til boder. Takkonstruksjon for tilbygget del er uferdig og har også en del fuktskader registrert. Det påregnes en vesentlig gjennomgang og oppgradering av hele tak-konstruksjonen. De er også her registrert noe angrep av borebille i bære konstruksjon som bør kontrolleres ytterligere. En del råteskader ved vindskier og rafter registrert. Overgang mellom hoveddel og tilbygget del av takkonstruksjon vil ha pågående lekkasjer ut ifra det en kunne registrere utvendig. TG3.
- Taktekking: Skifertakstein montert direkte på undertak i hoveddel og lakkerte stålplater på tilbygget del montert på lekter. Taktekking vil være påregnelig å legge om eller skifte ut på bakgrunn av de skader og mangler som er registrert i selve takkonstruksjonen. Taktekking mangler stedvis langs rafter og har ikke tilfredstillende sviller og overgangs beslag. Taktekking over tilbygg er ikke kappet og tilpasset raft. TG3.

Jobbtyper

  • Industri og blikkenslager

    • - Taklegging/-Reparasjon
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Taklegging/-Reparasjon
  • Større prosjekter

    • - Taklegging/-Reparasjon

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb