Jobben ble utført på Mittanbud

Sprenging bortkjøring riving

Halvpart av 2-mannsbolig fra 1955 på Karlsrud/Lambertseter i Oslo Rive over grunnmur. 1.etasje 70 kvm, 2. etasje 50 kvm. Grunnarbeider: Rive og kjøre bort grunnmur 70 kvm. sprenge og kjøre bort totalt ca. 220 kubikkmeter masse. Mye av dette er fjell, men vanskelig å si hvor mye før man får rensket. Gjetter på 150 kubikk fjell Inni det som gammel grunnmur må det sprenges ned ca 60 cm, på resten ned til samme nivå, det kan være opptil 1.75 høyde fjell. En del av fjellet ligger nærmere nabo (resten av tomannsboligen) enn 5 meter. Primært et anbud, men kan også deles i 2 anbud, ett for riving og et for riving av grunnmur/sprenging etc. Forhåpentligvis mars/tidlig april når rivetillatelse foreligger.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. des 2020, under kategorien Riving av murvegg, Riving av bygg, Sprengning og Maskinentreprenører i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste