Jobben ble utført på Mittanbud

Total rehabilitering av `enebolig`

Bygg registrert som enebolig med næringsdel. Totalt ca 300m2 inkl 2 tilliggende garasjer. Eiendommen ligger relativt sentralt i Fredrikstad kommune. Hele bygget trenger total utvendig rehabilitering som vinduer, panel, renner, nedløp, utvendig tak osv. Sist renovert på begynnelsen av 80-tallet. Det er også en brannvegg i mur som har en betydelig sprekk som må repareres samtidig, hvor det ser ut som for meg at det kreves kompetanse innen mur/betong. Samtidig med rehabiliteringen er det ønskelig å gjøre om ca 70m2 dårlig utnyttet bygningsareal til enten 1 leilighet eller 2 hybler. Jeg ønsker en befaring med dyktig håndtverkerfirma som har den nødvendige kompetansen og godkjenninger som kreves. Mest mulig eller helst alt fra en leverandør. Jeg har ikke interesse av å utføre deler av arbeidet selv eller andre kombinasjoner. Det er ikke hastverk med igangsetting, så hvis det er mye på kalenderen nærmeste tid så går det også fint.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. des 2020, under kategorien Snekker, Mur og betong, Murtrapp/Betongtrapp, Vindu og dør, Bygge garasje, Ansvarlig utførende og Taklegging/-Reparasjon i Fredrikstad

Website logo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste