Jobb-id: 2783533, Registrert: 1.12.2020

totalrenovering av bad

3517 Hønefoss

Tar over rekkehus 15 des og skal totalrenovere bad og evt toalettrom i 1. etg, samt ominnrede "bod" i kjeller til bad/vaskerom som tidligere er brukt som vaskerom.

På bad i 1 etg i dag (90-tallet) er det badekar, fliser gulv/vegg, varmekabler, servant og opplegg for vaskemaskin. Dårlig helling mot sluk. ca 3x2 m. Toalettrom er separat og har toalett og vask. Ønsker dusj-løsning i stedet for badekar, servant og oppbevaring. Usikker vedr slå sammen toalettrom med bad. Ønsker badekar flyttet ned i kjeller samt opplegg for vaskemaskin/tørketrommel der samt et toalett og servant. Varmtvannsbereder er i kjeller. Fungerer utmerket. Dette rommet er urenovert siden byggeår 70-tall. betonggulv. I bod i kjeller er en tidligere fuktskadet vegg mot et "soverom" som må rives og settes opp på nytt. Soverommet har et lite vindu. Åpen for forslag på løsning evt ofre soverommet mot å "flytte" badet.

Ønsker varmekabel på begge bad, vegghengt toalett begge bad. Evt løsning om å slå toalett i 1 etg sammen med bad som mange har gjort på boligområdet (Veienmoen). Ønsker "rimerligere" materialer i kjeller i forhold til badet i 1 etg. Åpen for utradisjonell løsning begge bad. Det er i dag dårlig trykk, tapper du badekar er det dårlig stråle på kjøkkenet i 2 etg. Dette må utredes i tillegg.
Boligen er ikke bebodd nå og vil ikke være bebodd så sant oppstart kan skje i januar 2021. Åpen for befaring frem til og med 21 des.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb