Jobb-id: 2784202, Registrert: 2.12.2020

Befaring og rådgiving/tilbud vedr. erstatting av en gammel vedovn.

3296 Nevlunghamn

Vi har en stor gammel vedovn inne på et soverom, som vi planlegger å ta i bruk...(helst uten vedovn stående inne i da)
Vi lurer på om du kan komme på befaring til oss, og bistå oss med råd, om vi kan flytte vedovnen på andre siden av murveggen (ut fra soverommet) slik at den varmer opp kjøkkenet og resten av huset i stedet. Distansen fra nåværende plassering av ovnen, til dit vi lurer på om den kan stå, er på max 1 m... Se bilder.
Om dette lar seg gjøre, ønsker vi oss et tilbud på montering av ovnen, som vi vil kjøpe, enten av deg/dere hvis vi liker tilbudet ditt, eller så kjøper vi oss en brukt ovn, og du/dere kan gjør jobben for oss.
For å få gjennomført dette, har vi snakka om å snu trappa, og rive veggen til trappenedgangen til hybelen, og bygge gulv i stedet som den mye ovnen står på... Men det setter vi selvsagt ikke i gang med før vi har snakka med fagfolk om dette er gjennomførbart.
Vi har sett på noen idéer fra Varmefag, fordi vi liker å se for oss en hyggelig peis eller ovn, siden den vil stå i husets hjerte, altså kjøkkenet. Ingen ulempe med mange kw siden huset er nokså stort, men foreløpig fyrer vi veldig sjelden i første etasjen der vi oppholdet oss mest. Men det håper vi så klart å få en endring på, med din hjelp evt?

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb