Jobb-id: 2785340, Registrert: 4.12.2020

Renovering bad

1726 Sarpsborg

Rommet er i dag 2 m x 2,75 m med et lite innhogg/hjørne. Se skisse. Vi har kjøpt toalett (nytt Grohe spyletoalett, vask m. skap/skuffet Lill bad/Selma, dusjvegger og blandebatteri/dusj. Håndkletørrer er ennå ikke bestemt. Vi vil ha langt sluk som indikert på skisse (ca 80 cm).

Gamle fliser skal fjernes på vegg og gulv. Det er tidligere påstøpt gulv merd varmekabler. Dette regner jeg med at må fjernes og sluk midt i gulvet støpes igjen. Vegger og gulv skal flislegges. Flisenes mål er 60x60. (Vegg Cæsar Portraits comblanche og gulv Cir (Terrasso) Venezia Bianco - leveres av Fagflis, Fredrikstad).

Det skal lages hull i yttervegg og monteres avtrekksvifte over vindu.

Taket skal gipses og sparkles. Vi kan male. Vi skal ha 4 spot i taket (det er enkelt å komme til strøm fra loftet). Lysene skal kunne reguleres trinnløst).

Det skal være 2 lamper på vegg over servant samt kontakt for føner/barbermaskin/tannbørste (en dobbel). Det er i dag en kontakt over servant (se bilde).

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb