Jobb-id: 2789133, Registrert: 10.12.2020

Sikringsskap m/ trefase overspenningsvern + automatsikringer med jordfeilbrytere + forskriftsmessig stikkontakt til lading av hybridbil

0753 Oslo

1
Vi har et sikringsskap fra 2004 med 20 kurser.
De fleste av disse kursene er satt opp som rene overbelastningskurser og gruppert med gruppejordfeilbrytere.
Vi ønsker å få oppgradert skapet til at hver kurs har sin egen jordfeilbryter og muligens at hver kurs bare har ett sett ledninger tilknyttet kursen.

2
Videre har vi en dedikert kurs på 10A til garasje for kun lading av hybridbil med 10kWh batteri. Vi ønsker en sjekk på om dette oppsettet er innenfor gjeldende forskrift for lading av elbil/hybridbil.

3
Vi har ikke et (3-fase) overspenningsvern på inntaket til vårt sikringsskap. Dette tror vi kunne vært hensiktsmessig.

4
Flytting av sikringsskapet
Det ville vært til stor fordel for oss om skapet kunne flyttes noe (50 cm typisk).

5
Befaring og megging
I forbindelse med en befaring for jobben hadde vi satt stor pris på om vi også kunne fått til en feilsøking for en av våre kurser som siste uka har vært veldig kranglete. Det henger panelovner, våtromsvifte og spotter på denne kursen, men jeg har ikke funnet årsaken til feilen. (Jeg er selvfølgelig innforstått at tiden for denne jobben skal faktureres, ikke som en del av befaringen)

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb