Jobben ble utført på Mittanbud

Sikringsskap m/ trefase overspenningsvern + automatsikringer med jordfeilbrytere + forskriftsmessig stikkontakt til lading av hybridbil

1 Vi har et sikringsskap fra 2004 med 20 kurser. De fleste av disse kursene er satt opp som rene overbelastningskurser og gruppert med gruppejordfeilbrytere. Vi ønsker å få oppgradert skapet til at hver kurs har sin egen jordfeilbryter og muligens at hver kurs bare har ett sett ledninger tilknyttet kursen. 2 Videre har vi en dedikert kurs på 10A til garasje for kun lading av hybridbil med 10kWh batteri. Vi ønsker en sjekk på om dette oppsettet er innenfor gjeldende forskrift for lading av elbil/hybridbil. 3 Vi har ikke et (3-fase) overspenningsvern på inntaket til vårt sikringsskap. Dette tror vi kunne vært hensiktsmessig. 4 Flytting av sikringsskapet Det ville vært til stor fordel for oss om skapet kunne flyttes noe (50 cm typisk). 5 Befaring og megging I forbindelse med en befaring for jobben hadde vi satt stor pris på om vi også kunne fått til en feilsøking for en av våre kurser som siste uka har vært veldig kranglete. Det henger panelovner, våtromsvifte og spotter på denne kursen, men jeg har ikke funnet årsaken til feilen. (Jeg er selvfølgelig innforstått at tiden for denne jobben skal faktureres, ikke som en del av befaringen)

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 10. des 2020, under kategorien Elektrikertjenester i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste