Jobb-id: 2789549, Registrert: 11.12.2020

Slipe gulv. Ca. 60- 65 kvm. Må utføres før jul.

1400 Ski

Hei,

Vi trenger noen dyktige håndverkere som kan slipe parkettgulv for en rimelig pris. Enstavs eikeparkett fra 2007, ca. 60 - 65 kvm, i stue og spisestue. Det er ett sammenhengende rom og det bør være en relativt oversiktig jobb. Gulvet ønskes utjevnet pga solbleking og fargeforskjell etter å ha byttet en del bord. Vi ønsker jobben utført i neste uke (51) eller senest lille julaften. Vi ønsker slip og lakk. Lakk kan godt ha noe hvitpigmentering i seg, men vi ønsker ikke et hvitt gulv heller. Jeg legger ved et par bilder som viser spisestue og deler av stuen. Merk at den hvite peisen er revet ned til pipen, og at murbuen er fjernet. Alt gulv som manglet etter å ha fjernet peisen er lagt på ny/gulv er komplettert, og gulvet er klart til å slipes.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Gulvsliping

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Kolbotn Parkettsliperi AS

Vi engasjerte bedriften for å slipe ned enstavs eikeparkett. Resultatet ble veldig bra. Gjennomgående ryddig bedrift å forholde seg til. God pris.
Evaluering:
Hege, Ski 0 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb